Medewerkers

Medewerkers

Chiel Meekes Management/Inkoop/Verkoop

Als founder & eigenaar van Chiel Meekes Handelsonderneming is Chiel Meekes verantwoordelijk voor de strategische keuzes, in- en verkoop van partijen handelsgoederen en aansturing van het personeel. Met zijn kennis en ervaring waarborgt Chiel Meekes de prijs/kwaliteitverhouding van de handel. ‘’De klant staat bij ons centraal en daarbij denken wij niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. ’’ Chiel Meekes, Passie Voor Handel!
Heeft u een vraag aan Chiel Meekes? Mail hem dan rechtstreeks via info@partijgroothandel.nl of via Skype: Partijgroothandel

Pim Reijerink Inkoop/Verkoop/Marketing

Pim Reijerink is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van partijen handelsgoederen en marketing. Ook is Pim Reijerink verantwoordelijk voor Bigstocklots.com dat zich richt op de in- en verkoopactiviteiten buiten de Nederlandse grenzen (Ja, wij zijn actief in heel Europa en ver daar buiten). Duits, Engels of toch gewoon Nederlands? Pim Reijerink staat u te woord in uw eigen taal. ‘’Wij vinden persoonlijke benadering naar de klant toe gewoon belangrijk.‘’ Naast alle in- en verkoopactiviteiten is Pim Reijerink ook verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten. Geen verkooppraatjes, wel een praatje over verkoop? Dan hebt u de juiste man gevonden.
Heeft u een vraag aan Pim Reijerink? Mail hem dan rechtstreeks via info@bigstocklots.com of via Skype: Bigstocklots

Jesse Giesen Warehousemanager

Jesse Giesen is verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen Chiel Meekes Handelsonderneming. Denk hierbij aan de planning, organisatie van alle inkomende- en uitgaande partijen van handelsgoederen en het aansturen van de magazijnmedewerkers. Als u meer wilt weten over levertijden of omtrent transportactiviteiten dan is het Jesse Giesen die u de benodigde informatie met alle plezier verschaft.
Heeft u een vraag aan Jesse Giesen? Mail hem dan rechtstreeks via warehouse@bigstocklots.com

Jori Reijerink & Jessie te Woerd Receptie

"De luisterende oortjes van Chiel Meekes Handelsonderneming.’’ Het eerste gezicht dat u zult treffen als u binnenloopt bij Chiel Meekes Handelsonderneming is Jori Reijerink. Zij staat u direct vriendelijk te woord en biedt u een heerlijk bakje koffie aan. Ook staat zij iedere dag klaar om vele telefoontjes, e-mailtjes en chats in behandelingen te nemen. Jori Reijerink zorgt er tevens voor dat er elke dag nieuwe producten met adembenemende scherpe foto’s op de websites worden geplaatst. Deze foto’s worden door Jori Reijerink, onze ‘huisfotograaf’, zelf gemaakt in onze fotostudio en bewerkt. Jori Reijerink is een alleskunner in ons bedrijf. In de weekenden en vakanties neemt Jessie te Woerd haar taken over.
Heeft u een vraag aan Jori Reijerink of Jessie te Woerd? Mail ze dan rechtstreeks via sales@partijgroothandel.nl

Team Magazijn

Bas Mentink, Ken Wolters, Thijs Nibbelink, Kevin Haverkate en Fedde Giesen zijn de ‘sterke mannen’ van Chiel Meekes Handelsonderneming. Zij maken iedere dag vele kilometers door het magazijn van maar liefst 6.000 M2. Deze mannen zijn verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande partijen van handelsgoederen. De partijen handelsgoederen worden te allen tijde gecontroleerd op kwaliteit door de magazijnmedewerkers. Daarnaast zorgen zij dat de goederen representatief worden opgesteld in het magazijn.

Tessa Meekes Administratie

Tessa Meekes, het financiële geweten van Handelsonderneming Chiel Meekes. Bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf zoals Handelsonderneming Chiel Meekes komt veel administratie en boekhouding kijken. De taak om de stapels papieren zo overzichtelijk, duidelijk en rond te krijgen ligt bij Tessa Meekes. Ze verzorgt het allemaal tot in de puntjes. Heeft u direct een vraag aan Tessa Meekes? Mail haar dan rechtstreeks via tessa@partijgroothandel.nl

Paul Meekes

Paul Meekes, de handige man van Handelsonderneming Chiel Meekes. De klussen en het buitenterrein van de onderneming worden wekelijks onder handen genomen door Paul. Van beton storten, timmeren tot wroeten in het potgrond, hij kan het allemaal.