Medewerkers

Medewerkers

Chiel Meekes Directeur/management/inkoop/verkoop

Als eigenaar van Handelsonderneming Chiel Meekes is Chiel verantwoordelijk voor de strategische keuzes ende in-en verkoop van partijen handelsgoederenin binnen-en buitenland. Daarnaast is Chiel verantwoordelijk voor de aansturing van het personeel. Met zijn kennis en ervaring waarborgt Chiel de prijs-en kwaliteitverhouding van de handel. “De klant staat bij ons centraal en daarbij denken wij niet in beperkingen, maar in mogelijkheden”.
Heeft u een vraag aan Chiel? Mail hem dan rechtstreeks via info@partijgroothandel.nl of via Skype: Partijgroothandel

Pim Reijerink Management/inkoop/verkoop/marketing

Pim Reijerink is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van partijen handelsgoederen en marketing. Ook is Pim Reijerink verantwoordelijk voor Bigstocklots.com dat zich richt op de in- en verkoopactiviteiten buiten de Nederlandse grenzen (Ja, wij zijn actief in heel Europa en ver daar buiten). Duits, Engels of toch gewoon Nederlands? Pim Reijerink staat u te woord in uw eigen taal. ‘’Wij vinden persoonlijke benadering naar de klant toe gewoon belangrijk.‘’ Naast alle in- en verkoopactiviteiten is Pim Reijerink ook verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten. Geen verkooppraatjes, wel een praatje over verkoop? Dan hebt u de juiste man gevonden.
Heeft u een vraag aan Pim Reijerink? Mail hem dan rechtstreeks via info@bigstocklots.com of via Skype: Bigstocklots

Jesse Giesen Management/Warehousemanager/Transport

Jesse Giesen is verantwoordelijk voor het gehele logistieke procesbinnenHandelsonderneming Chiel Meekes. Van planning en organisatie van alle inkomende-en uitgaande partijen van handelsgoederen tot aan het aansturen van de magazijnmedewerkers.
Wilt u meer weten over levertijden of transportactiviteiten? Neem dan contact op met Jesse Giesen via warehouse@bigstocklots.com

Dirk Wolters Management/Hoofd boekhouding

Dirk Wolters is werkzaam bij Handelsonderneming Chiel Meekes als hoofd boekhouding en neemt de gehele administratie voor zijn rekening. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor alle automatiserings-en ICT-vragen binnen het bedrijf. Met zijn kritische blik draagt hij continue bij aan het verbeteren en aanscherpen van de (bedrijfs)processen.
Heeft u een vraag over uw factuur en/of openstaande betalingen, mail Dirk dan rechtstreeks via d.wolters@bigstocklots.nl

Tessa Meekes Personeelszaken/Procesbeheer

Tessa Meekes is verantwoordelijk voor de personeelszaken binnen Handelsonderneming Chiel Meekes. Naast de personeelszaken is zij ondersteunend boekhoudkundige en richt zij zich op de het continue verbeteren en aanscherpen van de (bedrijfs)processen. Heeft u direct een vraag aan Tessa Meekes? Mail haar dan rechtstreeks via tessa@partijgroothandel.nl

Jori Reijerink Receptie

"Jori Reijerinkis het aanspreekpunt voor u, als u bij Handelsonderneming Chiel Meekes aan de receptie komt. Zij staat u direct vriendelijk te woord en biedt u een heerlijk bakje koffie aan. Naast het ontvangen van klanten en leveranciers, staat zij iedere dag klaar om de vele telefoontjes, emails en chats in behandeling te nemen. Jori zorgt er tevens voor dat er elke dag nieuwe producten op de website worden geplaatst. De warehousemanager en Jori werken nauw samen om de pakketverzending vlot en soepel te laten verlopen.
Heeft u een vraag aan Jori Reijerink, mail haar dan rechtstreeks via sales@partijgroothandel.nl

Stan Witteveen Verkoper

Stan is een van de verkopers van Handelsonderneming Chiel Meekes. Hij heeft dagelijks contact met onze klanten op de zaak, maar ook via de chat, whatsapp en telefoon staat hij u graag te woord. Stan stelt u op de hoogte van de nieuwste artikelen(o.a.per nieuwsbrief), zodat u als een van de eerste op de hoogte bent en niets meer hoeft te missen. Naast de verkooptaken begeleidt Stan stagiaires en is hij regelmatig te vinden op de beurs. Heeft u een vraag aan Stan, mail hem dan rechtstreeks via stan@bigstocklots.com

Team Cash & Carry

Isabelle van Bijsterveld en Anne-Danique Lubbers staan dagelijks voor u klaar in de Cash & Carry. Naast de verkoop en het klaarmaken van orders, zorgen zij er dagelijks voor dat alle (nieuwe) producten voor u worden gepresenteerd in de Cash & Carry. Bent u ook benieuwd naar de (nieuwste) producten en wilt u dit direct meenemen? Check dan de openingstijden op onze website en profiteer van de scherpste inkoopprijzen. Heeft u vragen over de Cash & Carry, stuur dan een email naar cashencarry@partijgroothandel.nl

Team Magazijn

De magazijnmedewerkers van Handelsonderneming Chiel Meekes maken iedere dag vele kilometers door hetmagazijn van maar liefst 9200 m2. Deze medewerkers zijnverantwoordelijk voor de inkomende-en uitgaande partijen van handelsgoederen. De partijen handelsgoederen worden te alle tijde gecontroleerd op kwaliteit door de magazijnmedewerkers. Daarnaast zorgen zij dat de goederen representatief worden opgesteld in het magazijn. In het weekend worden de vaste medewerkers ondersteunddoor de weekendkrachten.

Paul Meekes Klusjesman

Paul Meekes ontfermt zich over het binnen-en buitenterrein van Handelsonderneming Chiel Meekes en zorgt er voor dat het bedrijf representatief en veilig is voor iedereen.

Stagiaires

Handelsonderneming Chiel Meekes vindt het belangrijk dat de mogelijke jonge, potentiële handelaar mee kan kijken binnen het bedrijf en ervaring op doet binnen alle processen van het bedrijf. Ieder schooljaar biedt Handelsonderneming Chiel Meekes een of meerdere stagiaires de kans mee te lopen op een van onze afdelingen (kantoor, magazijn of cash&carry). Schoolopdrachten staan tijdens de stageperiode centraal, echter biedt Handelsonderneming Chiel Meekes de stagiaire de vrijheid mee te draaien bijde dagelijks bezigheden.