Verzend- en betaalinformatie

Verzending

Bezorging van uw bestelling is op verschillende manieren mogelijk. U kunt kiezen voor verzending via transporteur, of voor het afhalen van uw bestelling bij ons magazijn in Eibergen.
Grote bestellingen versturen wij per palletzending.
De kosten zijn afhankelijk van de betaalwijze (standaard of onder rembours) en het gewicht van de zending en de afmeting van de pakketten.
Na het winkelen geeft u aan op welke manier u de artikelen wilt laten bezorgen en op welke manier u wilt betalen. U hoeft dus zelf geen moeilijke berekeningen uit te voeren.
Levering geschiedt standaard binnen 48 uur na ontvangst van de order en de betaling, tenzij anders is afgesproken.

Franco levering vanaf Eur. 395,00.

Verzending pakketdienst

Verzending met de pakketdienst vindt plaats via TNT Post of Parcel pakketdienst.

Verzendkosten pakketdienst:
    - Pakket 0 tot 10 kg: € 6,00;
    - Pakket 10 tot 30 kg: € 10,00;

Verzendkosten post België en Duitsland

    - Pakket 0 tot 10 kg: € 7,95
    - Pakket 10 tot 30 kg: € 12,95

Betaling

Er zijn 3 manieren waarop u kunt betalen:
    - Vooruitbetaling op onze Rabobank IBAN: NL81RABO0140356142 t.n.v. Chiel Meekes Handelsonderneming Groenlo o.v.v. uw ordernummer;
    - Betaling bij het afhalen van uw bestelling bij onze Cash & Carry.
    - Betaling via iDEAL
    - Betaling via PayPal
    - Betaling via Creditcard

Betaling België en duitsland

Voor het buitenland kunt u geen gebruik maken van iDEAL.
Wel kunt u vooruitbetalen op ons Rabobank IBAN: NL81RABO0140356142 of BIC Rabobank:RABONL2U t.n.v. Chiel Meekes Handelsonderneming Groenlo o.v.v. uw ordernummer.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor Creditcard of PayPal.

Manco

Indien bij de levering een manco wordt geconstateerd dient dit uiterlijk binnen zeven dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk gemeld te worden. Reclames na deze periode worden niet door ons behandeld.

Reclames

Chiel Meekes Handelsonderneming staat ervoor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoordt en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificatie.
Alle door Chiel Meekes Handelsonderneming geleverde producten hebben een garantie van een maand tenzij anders is aangegeven. Dit houdt in dat de producten, die binnen 1 maand gebreken gaan vertonen anders dan redelijkerwijs is te verwachten, aan ons retour gezonden kunnen worden.
De koper zal binnen een redelijke termijn na constatering van een gebrek, maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen, daarvan melding dienen te maken bij Chiel Meekes Handelsonderneming. Hierna zal de koper de ontvangen product(en) direct aan Chiel Meekes Handelsonderneming terugzenden.
Chiel Meekes Handelsonderneming zorgt voor herstel of vervanging van het geleverde binnen 15 dagen na reclamering.